Background Image

Diensten

Diensten - FYLT

Klaar voor een samenwerking met FYLT?  Bekijk onze diensten en kom erachter,
wat wij als bedrijf voor ú kunnen betekenen!


Heeft u interesse in een van onze diensten? Of heeft u een vraag? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.

 • Logo
  FYLT - Logo

  Bent u pas met een eigen bedrijf gestart en heeft u nog geen (bedrijfs)-logo? Of is het gewoonweg tijd voor vernieuwing? Dan helpen wij u bij FYLT graag verder.

 • Webdesign
  FYLT - Webdesign

  Bent u pas met een eigen bedrijf gestart en heeft u nog geen (bedrijfs)-website? Of is het gewoonweg tijd voor vernieuwing? Dan helpen wij u bij FYLT graag verder.

 • Webhosting
  FYLT - Webhosting

  Wanneer een website is gerealiseerd, moet deze ergens worden opgeslagen, alvorens de website zichtbaar is op het internet. Dit bieden wij bij FYLT in de vorm van webhosting-pakketten aan.

  Bij een webhosting-pakket hoort uiteraard een domeinnaam. Een domeinnaam is het adres van uw website. Een domeinnaam start altijd met www. en eindigt op een door u gekozen extensie zoals .nl of .com. Het door u gekozen domeinnaam wordt (nadat het op beschikbaarheid is gecontroleerd) gekoppeld aan een van onze webhosting-pakketten. Voor een overzicht van onze webhosting-pakketten klikt u hier.

 • Overig Online
  FYLT - Overig Online

  Naast de boven beschreven diensten, bieden wij bij FYLT ook overige (online)-diensten aan, zoals bijv. Social Media ondersteuning. Deze opties worden binnen een persoonlijk gesprek aandachtig besproken.