Background Image

Over FYLT

Ons advies, úw oplossing. Dat is FYLT.

FYLT is een jong, ambitieus bedrijf, waarbij de oplossing voor de klant centraal staat. Hierbij ligt onze focus op MKB Nederland.

FYLT focust zich op de bedrijfsprofessionaliteit van haar klanten door te komen met online oplossingen die in het voordeel werken voor de klant. Wij zijn ervan overtuigd dat wij klanten kunnen helpen met hun online bedrijfsprofessionaliteit voor een reële prijs.

Benieuwd hoe een globale samenwerking met FYLT in zijn werking gaat? Lees hieronder verder!


Kennismaking

Tijdens een eerste kennismaking hebben wij, bij FYLT één belangrijk doel. Het zo goed mogelijk kunnen achterhalen van de behoeften en waarden, voor u als klant. Wat is belangrijk? Wat wilt u graag zien? Hoe wilt u iets zien? Waar liggen de uitgangspunten? Wanneer deze vragen concreet zijn beantwoord, is het aan ons, hier een passende oplossing bij te creeëren.

Ontwikkeling

Na het (eerste) gesprek, stellen wij een plan van aanpak op. Hierbij worden de behoeften en waarden gekoppeld aan onze dienst(en). Wanneer deze door beide partijen is goedgekeurd, kan de ontwikkeling / realisatie beginnen. WOEHOE!!

Tevens streven wij bij FYLT naar een duurzaam en loyaal klantbehoud. Daarom vinden wij het van uiterst belang, tijdens de gehele ontwikkeling/realisatie maar óók daarna, contact te blijven houden met ú, als klant.

Publicatie

Wanneer de ontwikkeling / realisatie is afgerond, is het tijd om naar publicatie over te gaan. Heeft FYLT bijv. een website gerealiseerd? Dan wordt het gehele project vanuit de "preview/(test)-omgeving" naar de "live-omgeving" verplaatst. Spannend.. !!